Welke shopper ben jij?

Nieuwsgierig naar de resultaten?

Meestal A:

Voel je een kick als je een nieuw kledingstuk vastneemt? Maar na een dag of twee, als het nieuwe al een beetje is verdwenen, komen de twijfels naar boven. En je voelt al een eerste schuldgevoel als je je bankrekening checkt.  Hoe dan ook, je ziet er geweldig uit en hebt ongetwijfeld een goed gevulde, fantatische kleerkast. Jij bent een impulsieve Shopper.

 

Meestal B:

Je houdt niet treuzelen, hebt geen tijd om te 'bladeren' en gaat zeker niet met vrienden shoppen. In plaats daarvan, weet je precies wat je wilt voordat je zelfs een voet in een winkel hebt gezet. Je hersenen zijn gezegend met een GPS die je leidt naar wat je nodig hebt. Jij bent een Lone Wolf Shopper.

 

Meestal C:

Voor jou, is winkelen een leuke sociale activiteit die een dag van planning en een lunchpauze vereist. Jij wilt jouw vrienden aanwezig om te helpen beslissen en in kleedkamers te babbelen. En ben je alleen? Wel, gelukkig heb je een smartphone om selfies te sturen. Jij bent een Social Shopper.

 

Meestal D:

Ergens een goedkopere prijs gezien? Jij zoekt uit waar je gaat winkelen en blijft vergelijken totdat de perfecte aankoop gedaan wordt. Jij twijfelt vaak aan jezelf of iets je wel goed staat. Je hecht dan ook veel belang aan de oprechte mening van een verkoopster. Maar wat je draagt, is wel perfect. Jij bent een perfectionistische Shopper.

BACK TO TOP