Prachtig met bloemen!

De bloemenprint is ondertussen een vaste waarde in de modewereld. Grote en kleine bloemen, sobere en felle bloemen, je ziet ze overal! Ben jij ook betoverd door deze zomerse trend, maar ben je niet helemaal zeker of het bij jou past? Dan hebben wij drie grote tips voor jou!

 

Kies voor een bloemenjurk

Een bloemenjurk past bij iedere gelegenheid. Een gezellig dagje met het gezin? Style hem dan met een stoer jeansjasje en sneakers. Sluit je die dag af met een romantisch diner voor twee? Haal dan een vestje en je pumps uit de kast! Ook op het werk draag je gemakkelijk een bloemenjurk. Vooral die heerlijk lange bloemenjurken laten zich graag uit de kast halen om je tijdens de werkdag te motiveren.

 

Kies voor een bloemenbroek

De broek met bloemenprint is een beetje subtieler. Hij is op z’n mooist met een effen bloesje, in een kleur die je ook in de broek terugvindt. Zo kan je elk ogenblik switchen tussen gewaagd geel en betrouwbaar blauw, want een bloemenbroek is de ideale basis voor verschillende kleuren.

 

Kies voor een bloemenblouse

Een bloesje met bloemenprint opent vele deuren. Omdat de opvallende print zich bovenaan situeert, trekt die veel aandacht naar zich toe. Kies je er dus voor om je blouse te combineren met een neutrale broek of rok, je outfit blijft verbazen. Wil je de bloemenprint graag combineren met een andere print in je broek? Ook dat is geen probleem! Die veelzijdigheid maakt van de bloemenblouse een echte must have voor deze zomer.

BACK TO TOP