Hoe combineer ik mijn glitterjurk?

Schitterend de feestdagen door met onze stylingtips! 

De feestdagen staan al ongeduldig om te hoek te wachten. En jij bent natuurlijk al verliefd op dat ene glitterjurkje, maar je weet niet zeker hoe je zo’n opvallende jurk draagt… Carre Mode to the rescue! Wij geven je enkele stylingtips om die prachtige jurk feestelijk te combineren.

Combineer je glitterjurk met een neutraal vestje. Maar met neutraal bedoelen we niet saai! Ga voor een klassieke blazer, of blaas andere feestgangers omver met een metallic of lederen vest. Zorg ervoor dat de snit van het vestje niet met de aandacht gaat lopen, zodat je jurk de blikvanger van de avond blijft.

High heels, pumps, peep-toes… Het kan allemaal, zolang je voor een stijlvol model kiest. Onze topfavorieten zijn lange zwarte laarzen. Zo verhul je ook dat je benen al maanden geen zonlicht meer hebben gezien, en hoef je geen risico te lopen op verdwaalde spatjes zelfbruiner.

Met je nieuwe glitterjurk sta je ongetwijfeld in de spotlights. Vermijd dus extra accessoires en laat die jurk zijn werk doen. Kleine oorbellen en je simpele zwarte clutch mag je gerust meenemen, maar denk toch twee keer na over die statement ketting. Stem je make-up af op je opvallende kledij met een bronze godess-look. Subtiele oogschaduw, een dun streepje eyeliner met volle wimpers en veel bronzer op je gelaat passen het best bij je outfit.

Ga zelfzeker de feestdagen tegemoet.
Durf voor je glitterjurk kiezen.
BACK TO TOP