Fall for Details

Het zit’m in de details

Een garderobe met een tijdloze uitstraling die tegelijk trendy oogt? Dat creëer je door ook aandacht te besteden aan de details. 

Wij vielen alvast voor enkele in het oog springende details in de outfits van de herfst- en wintercollecties 2018-2019!

De klassieke trenchcoat is terug van nooit helemaal weggeweest. Een opvallende mouw of prachtige knopen maken van elk exemplaar een uniek stuk.

Jeans is een andere klassieker waarmee je echt alle kanten uit kan. Met een brede ceintuur vestig je de aandacht op de taille. Maar ook een schoen met een opvallende hak kan een eyecatcher zijn. Ook onder een lange rok met split gaat de schoen met de aandacht lopen!

De schoenen springen in het oog deze winter door gemixte materialen en prints, door bontversieringen en franjes. Hetzelfde verhaal voor de tassen: kleurrijk en speels. Wij kiest voor de soberdere versies kan toch nog een statement maken met een origineel detail, zoals een stijlvolle gesp.

De mode oogt kleur- en printrijk. Opvallende kleurcombinaties mogen, maar niets moet. Kies je voor een neutraal kleurenpalet, dan kan een stukje kant of patchwork het geheel opvrolijken.

Gebreide oversized truien zijn heerlijk om te dragen tijdens de koude winterdagen. Met wat pareltjes op de kraag zijn ze toch op en top vrouwelijk!

Pareltjes doen aan juwelen denken. Oorbellen zijn een blijver in het modebeeld. Hoe opvallender, hoe beter. “Earrings remain a girl’s best friend!”

BACK TO TOP