Belgian Brand Days

Van maandag 14 tot en met zaterdag 19 oktober zetten we onze Belgische merken in de kijker! 

Hier vind je wat meer info over de verschillende Belgische merken en hun stijl. Zo kom je helemaal voorbereid naar onze Belgian Brand Days.

Bij aankoop van € 100 geven we ook een leuke draagtas cadeau!

 

 • Accent:  Accent biedt zeer moderne vrouwenkleding aan. Binnen de verschillende collecties wordt er zeer veel gebruik gemaakt van felle kleuren. Daarnaast kleedt Accent vrouwen op hun mooist, met bijzondere aandacht voor de pasvorm.

 

 • Alliance : Alliance is trendy, modern en modieus. Een merk voor zowel de modieuze als de moderne vrouw die van felle kleuren houdt. Dé totaalcollectie voor zowel speciale gelegenheden als dagelijks gebruik. 

 

 • Amania Mo: Amania Mo, een totaalcollectie voor een vrouw die zich goed in haar vel voelt. Het merk is gericht tot een zeer breed doelpubliek. Het blinkt uit in prachtige prints en kleuren. Bovendien blinkt het merk uit in kwaliteit en ervaring (meer dan 50 jaar).

 

 • Atmos: Atmos is gericht tot het jongere damessegment met een gevarieerd en pittig mode-aanbod. Daarnaast is het merk zeer Belgisch, zeer vrouwelijk en modieus. Kledij voor een feestelijke gelegenheid maar perfect achteraf draagbaar. Atmos biedt totaalcollecties gecombineerd met verschillende kleurensets.

 

 • Avalanche: Avalanche is gericht tot de eigentijds vrouw, die op zoek is naar elegantie en dagelijks comfort. Het merk is zeer flexibel en speelt supersnel in op de actuele mode. 

 

 • Blue Bay: Blue Bay beschikt over een mode-aanbod voor zowel kinderen als dames. De verschillende collecties zijn zeer kleurrijk. Daarnaast wordt er binnen de collecties vaak gebruik gemaakt van allerhande streepjes en patronen. 

 

 • Dame Blanche: Dame Blanche is een fris en modieus Belgisch kledingmerk. Het is gericht tot vrouwen met oog voor draagbaarheid en een gevoel voor stijl. De stijl die Dame Blanche creëert is zeer kleurrijke en modern. De hoofdzetel van het merk is gevestigd in Antwerpen en de ontwerpen worden hier gemaakt door Dirk Stessens.

 

 • Due Amanti: Een merk dat in België wordt ontworpen maar in Italië tot stand wordt gebracht. Daarnaast focust het merk op vrouwen die zelfzeker en vrolijk in het leven staan. Due Amanti gaat vol voor sprankelend stijlvol via een zeer veel klasse en strakke stijl. ‘klasse hoeft niet saai te zijn’ (slogan)

 

 • Four Roses: Four Roses brengt zeer hedendaagse collecties op de markt. De kledij van Four Roses kan voor elke gelegenheid dienen. Door zich in het middensegment te vestigen biedt het merk een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. 

 

 • Giovane: Giovane is vrouwelijk, kleurrijk, plagerig en moeiteloos. Normen voor hun ontwerp zijn: sterke prints, rijke materialen, een perfecte snit, een mooie afwerking en oog voor detail. Een merk dat gericht is tot de modegevoelige vrouwen die mode beleven op hun manier.

 

 • Jeff: Een merk dat gevestigd is in Brussel met een hele diverse en complete kledinglijn voor vrouwen. Een speelse stijl met een tikkeltje nonchalance om het té chique te vermijden. De collecties die op de markt gebracht worden zijn allemaal gebreide collecties. De basis hiervoor is fantasie en een brede waaier aan kleuren.

 

 • La Fée Maraboutée: een ondeugend en fantasievol merk. Het merk biedt een zeer klassieke stijl, gaande van effe tot kledij met klassieke printjes. Alle collecties van La Féé Maraboutée zijn gebaseerd op kleedjes. 

 

 • Lalotti: Lalotti, een luxueuze collectie ontwikkeld voor elke fashionista die op zoek is naar iets dat ze nog niet in haar wardrobe heeft. Bovendien is het een Belgisch merk met een eigen atelier in Italië. Zij brengen eigentijdse collecties op de markt waarbij kwaliteit, simpliciteit en vrouwelijkheid de belangrijkste waarden zijn.

 

 • Les Cordes: Les Cordes is een Belgisch merk dat luxe-juwelen en accessoires ontwerpt voor vrouwen. Alle collecties worden handgemaakt door onze medewerkers. Bovendien werken we samen met Thelma & Louise om een totaalpakket te bekomen.

 

 • Marie Méro: Marie Méro is een eigentijds modemerk dat fier is om Belgisch te zijn. Het kleedt alle vrouwen over de generaties heen. Zij bieden kledij voor feestelijke aangelegenheden maar die achteraf makkelijk te dragen is.

 

 • Mayerline: Al 60 jaar staat Mayerline bekend om zijn hoge kwaliteit maar ook voor zijn passende en comfortabele kledij. Door het volgen van de modieuze veranderingen creëren zij mode gericht tot vrouwen met levenservaring. Deze collecties worden steeds ontworpen op een vrouwelijke en stijlvolle manier.

 

 • Pauline b: Mode die zowel dagelijks chic is als sportief. Pauline b probeert een totale look te creëren die makkelijk is om dragen. Dit doen ze met hun zeer creatieve en toegankelijke collecties. Bovendien houden zij ook van een sober stijl, die niet te fel is.

 

 • River woods: Belgisch merk dat internationaal goed gekend is. De inspiratie voor dit merk is de Noord-Amerikaanse levensstijl. De collecties van River Woods zijn zeer commercieel en eigentijds. Daarnaast bezit het merk zowel city als casual collecties voor het hele gezin. 

 

 • Senso: Senso is een dochtermerk van Atmos. Ten opzichte van Atmos is Senso iets stoerder en sportiever. Het belangrijkste voor hun is dat het vrouwelijke primeert. Hun  collecties bevatten verschillende kledij met allerhande kleurensets.

 

 • Terre Bleue: Terre Bleue is een Belgisch merk van topkwaliteit met oog voor detail. De kledij is gemaakt om op elk moment meer uit uw leven te halen, ook op feestjes. Zij zijn gericht op vrouwen met een positieve, actieve en zelfverzekerde houding. 

 

 • Thelma & Louise: Belgische merk met speelse en kleurrijke looks. Bovendien heeft het  ook oog voor detail. Thelma & Louise heeft een tijdloze stijl, gericht op sterke en zelfverzekerde vrouwen. Het merk wil een tweedimensionaal verhaal brengen waarbij de energieke Louise en de meer mature Thelma elkaar ontmoeten.
BACK TO TOP