Koopjes shoppen

Shop op donderdag
Heb je net dat perfecte kleedje zien hangen in de etalage? Donderdag is de rustigste dag van de week om te shoppen! Je kan dan op je gemak alle rekken bekijken en je moet niet wachten aan de pashokjes. Dus wil je de weekendrush vermijden, kom dan langs op een weekdag.

Vraag om hulp
We kennen het allemaal: je hebt een prachtig paar schoenen of the perfect dress zien staan, maar ze zijn niet meer in jouw maat te krijgen. Jammer! … Of toch niet?
In plaats van de moed op te geven en naar huis te gaan, vraag je best eens aan het verkoopteam of de items in een ander filiaal nog verkrijgbaar zijn. Of misschien hebben ze nog extra stuks in hun magazijn? Als je geluk hebt, zijn jouw favoriete stukken nog te krijgen en stuurt de winkel deze naar jou toe.

Op het einde van het seizoen shoppen
Eén van de beste momenten waarop je solden kan shoppen is op het einde van het seizoen. Hou er rekening mee dat winkels enkele maanden ‘voorlopen op het weer’. Je kan dus perfect een sweater scoren in de solden die je nog enkele weken kan dragen, voordat het tijd is om je herfstcollectie boven te halen. Zoek dus niet alleen naar dat leuke zomerjurkje, maar check ook de collecties voor basic items die je in het volgende seizoen nog kan dragen! Een goede jeans is nooit verloren!

Plan je aankopen
Ben je bang voor een solden miskoop? Bereid je dan goed voor! Kijk in je kast wat je nog hebt en welke stukken je mist. Op die manier laat jij je minder verleiden door dat leuke topje waar je eigenlijk toch geen broek voor hebt... Met goede basics in neutrale kleuren doe je altijd goed. En kijk ook zeker ook naar de duurdere stukken zoals een designerjeans of een tof jasje. Deze items worden nu ook afgeprijsd en zijn vaak een mooie aanwinst.

BACK TO TOP